Despre noi

Pentru orice nelamuriri, contactati-ne la numerele: Tel 40 21 323 31 18; Mobile: + 40 731 089 055  +40 0762 097 468 sau pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , fie la sediul nostru din Str. Calea Calarasilor nr.57,  Etaj 2, Sector 3, Bucuresti, Romania.

CABINETUL DE AVOCAT “TIRDEI CONSTANTIN” ofera servicii de inalt profesionalism si de reprezentare la toate treptele de jurisdictie.

 

            Oferim :

  • Reprezentare si asistenta juridica privind exercitarea dreptului la reparatiune pentru daune materiale si morale rezultate in urma accidentelor auto;
  • Reprezentare si asistenta juridica persoanelor prejudiciate material sau/si moral prin vatamare corporala, soldata sau nu cu invaliditate, deces, pagube la bunuri) in fata asiguratorului de raspundere civila a persoanelor vinovate de producerea unor accidente rutiere precum si in fata instantelor judecatoresti competente;
  • Reprezentare si asistenta juridica persoanelor prejudiciate printr-un delict civil, prin neexecutarea sau executarea tardiva a unui contract:

                             - de asigurare de raspundere civila;

                             - de asigurare de raspundere civila auto pe teritoriul Romaniei (RCA) si in strainatate (sistem “Carte Verde”);

                             - de asigurare CASCO;

  • Consultatii privind interpretarea juridica a diferitelor polite de asigurare;
  • Consultanta/asistenta juridica si/sau redactarea cererilor/actelor/actiunilor in domeniul dreptului asigurarilor;
  • Reprezentare juridica acordata persoanelor fizice sau juridice asigurate in raport cu societatile de asigurari in caz de neexecutare, executare necorespunzatoare sau tardiva a obligatiilor izvorate din contractele de asigurare.

            Garantam fiabilitate. Este o calitate esentiala atunci cand se apeleaza la serviciile unui avocat pentru a rezolva in mod adecvat problemele voastre juridice. Construim relatii de durata si mentinem un nivel ridicat de interactiune cu clientii nostri.

            Ne concentram pe nevoile individuale ale fiecarui client in domeniile noastre de practica juridica si ne preocupam de interesele lui pe termen scurt si lung.

            O firma de avocatura dedicata fiecarui client, orientata spre rezultate.

RecuperareDaune.ro (C) 2012 Toate drepturile rezervate